Beoordelingen van Namaskar Groningen

Recente recensies van Namaskar Groningen

4 sterren na 187 reviews

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en nette bezorging

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben twee uur op ons eten moeten wachten. Ik had bijna de telefoon in de hand om de bestelling te cancelen toen deze bezorgd werd. Het zal wel de laatste keer zijn dat ik bij Namaskar bestel.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Alleen is het te laat bezorgd dan de verwachte tijd. En de bezorger zei niet eens sorry voor het laat bezorgen.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te zout. Rijst was lekker. Lams gerechten waren te zout. Zonde van mn geld.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles dik in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering, geweldig heerlijk Indiaas eten. Vooral goede porties ook, ik was totaal verrukt met mijn bestelling.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, curry’s ook nog goed warm bij aankomst. Ga hier zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was goed maar het was veel saus en letterlijk maar 6 kleine stukjes vlees. Dit vonden wij erg weinig voor de gevraagde prijs.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De butter chicken was erg lekker en ging goed samen met de samosa's. Bezorger was ook vriendelijk.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt altijd goed en altijd netjes op tijd

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de rekening staat 1,50 bezorgkosten. Dat vind ik raar. Voor het overige prima: goede kwaliteit en ook voldoende (gelukkig niet veel te veel). Gratis cola hoeft voor mij niet, dan liever iets anders erbij, bv nan brood oid.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit is slechts geworden....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiase restaurant van Groningen. Goede service en snelle bezorging

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet meer de smaak van wat het geweest is,en in het verleden kreeg je als je 2 gerechten bestelde ook 2 bakken rijst nu nog maar 1.en als je extra papadag besteld krijg je maar heel weinig.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Veel te weinig! Dus te duur! Jammer

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Alleen wel prijzig en het duurt lang voordat de bezorger bij ons was.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Jammer genoeg erg weinig. De bakjes mogen wel wat voller, ook de rijst mag in een grotere bak.

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed en lekker eten, aanrader!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten uitstekend, alleen erg weinig kip.....

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en geweldig vriendelijke bezorger aan de deur

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk; goed en vers!

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de Murg Zalferizi heel lekker, het was niet te pittig, juist goed. Goede maaltijd, en bezorging in een redelijk tijd. Enige min punten: eerder waren de porties groter, ik vind het jammer dat de porties verkleind zijn. De papadum was slecht, dit was ook beter vroeger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiaas eten van Groningen. Kwaliteit is goed en de bezorging is uitstekend. Ik bestel hier altijd, en ik kan je de keema nan en garlic nan aanraden

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig,maar deze keer was het niet wat wij gewent zijn zowel de lams kashmiri en de kip kashmiri zaten deze keer bijzonder weinig vlees!! Bij de lams welgeteld 9 stukjes vlees!!! Beetje jammer

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk eten en snelle bezorging!! Wij blijven klant!

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd geleverd. Lekker gegeten. Nan was deels wat dun en daardoor iets knapperig ipv zacht.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet helemaal de uitstekende kwaliteit die ik gewend ben. De samosa's waren niet helemaal gaar en wat flauw van smaak. De Shahi Paneer was wat waterig en de paneer erin niet geweldig. De sag aloo had wat meer aloo mogen hebben. Het was nog steeds lekker, maar ik ben van Namaskar beter gewend.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer erg lekker. Helaas zat de bestelde nan er deze keer niet bij. Er staat geen emailadres op de website om dit te melden.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten (vegetarische curry, lamsgerecht+groentebijgerecht) was erg goed. De knoflooknan was alleen niet smaakvol en hebben we niet opgegeten. De bezorging was er een kwartier na de opgegeven bezorgtijd niet: gebeld en na 5 minuten was hij er met een extra salade en papadum. Goede service ??

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Wel miischien even aangeven dat er pilaw rijst wordt meegeleverd met de gerechten (hebben de extra bak rijst nu over). Volgende keer weer! Bezorging was conform opgave!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel snel klar & hartstikke lekker!!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Indian eten

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was delicious but the delivery was a disaster.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en lekker vers !

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en op tijd bezorg.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Bestelling kwam nu voor de tweede keer een half uur later dan aangegeven.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds mijn eerste bestelling bij Namaskar, bestel ik mijn curries nergens anders meer.. Uitstekende kwaliteit en zoals een curry hoort te smaken, pittig is ook ECHT pittig..

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bezorging moet je een uurtje extra voor uittrekken.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering met gratis salade! Vers eten en goed op smaak.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, maar de bezorging was bijna een half uur later dan gepland. Dat was jammer. Ook was ik verbaasd dat er bezorgkosten werden gerekend. Meestal is dat niet zo boven een bepaald bedrag.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Echt lekker. Bezorging was 45 minuten later. Keuze bij eten krijg je gratis frisdrink. Alleen met 4 personen 1 blikje cola delen is een beetje apart.

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging, zelfs op zondag, en het eten was weer zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 extra porties papadum besteld jammer dat ze niet knapperig waren . Verder was het eten goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lams menu voor 2 personen super lekker

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The order came more than 2 hours after the order was placed.

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor ruim 30 personen besteld. (Niet de eerste x zo een grote bestelling geplaatst) En zoals gewoonlijk top! Goede service. Heerlijk eten!

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging meer dan een half uur te laat (op basis van de tijd die ze in de mail gezet hebben)

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker!! Echt heerlijk, per ongeluk totaal verkeerde adres opgegeven maar dat kan nog snel na een belletje veranderd worden, wel het drankje niet bijgeleverd

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Murg Zhalferizi was er lekker en goed gevuld met groente en malse kip. Snelle bezorging en goed op temperatuur!

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd op de aangegeven tijd afgeleverd door een vriendelijke jongeman. Het eten was heerlijk. Warm, goed van smaak en ruim voldoende. We hebben ervan genoten.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, prima service! Bezorging was wegens omstandigheden behoorlijk vertraagd en daarover kreeg ik tijdig een telefoontje. Eenmaal bij de deur kregen we zelfs de bezorgkosten retour. Het eten is uitstekend!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was beduidend sneller dan verwacht, en het eten was heerlijk. De Sag Aloo had wat weinig aardappels maar was bijzonder lekker. Enige kritiekpuntje was misschien dat het naan wat ver doorgebakken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beef Bhuna en de spinazie met kaas waren erg smakelijk, wel hebben wij het idee dat de porties kleiner zijn geworden t.o.v de vorige keer. Bezorging was ruim op tijd.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer iets minder, een vliegje in de sla en de papadums waren er echt heel weinig terwijl ik die bij had besteld

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker zoals vroeger!!! De kip smaakt helemaal niet lekker en vies Niet tevreden over mijn bestelling brother

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wel 1,50 bezorgkosten in rekening gebracht, weinig lamsvlees in t gerecht, hoewel eerder...geen...

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer lekker en op tijd bezorgd

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de Murg Tikka Zalferizi (vrij pittig) dus echt niet pittig was hier is nog veel aan te doen gelukkig kon ik het zelf nog op de juiste pittigheid brengen

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht in plaats van een half uur en meermaals gehoord dat ze er binnen enkele minuten zouden moeten zijn. Na anderhalf uur dan opgezadeld worden met een bord koud eten. Kortom, niet goed.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, quality and quantity

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd lekker smakelijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was zeer vlot en dat op een zondag. Daarnaast was de kwaliteit erg goed, waarbij het eten nog op juiste temperatuur was, zowel de rijst als kip waren goed gekookt en porties waren royaal. Namaskar is aan te raden en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger had geen wisselgeld meegenomen ook al stond er duidelijk aangegeven met wat ik zou betalen... het eten was lekker maar ik heb een onbeschofte bezorger nou 5 euro fooi gegeven zonder keus?? Dat is gewoon tip afdwingen, klootzak.

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten ?

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben veel verschillende gerechten besteld en alles was erg lekker. Ook de bijgerechten waren heerlijk. Bezorging was perfect op tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog een keer: geen gratis frisdrank...

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd en van goede tot zeer goede kwaliteit. Het enige zeer minieme kritiekpuntje was dat de pappadam wat verkruimeld was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij Namaskar besteld en dat is uitstekend bevallen! Wij hadden twee keer de Butter Chicken, wat erg smaakvol en ruim was. Hierbij wordt rijst, een verse salade en papadums geleverd (het mag wel iets duidelijker vermeld worden dat dit erbij zit). Ook de garlic nan beviel uitstekend. De levering was snel, het was er eerder dan aangegeven! Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 1 uur later bezorgd dan eerder was aangegeven. Ook gezien de gladheid toch wel erg veel later!

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten. Het was deze keer de Murg Marco Polo en Sag Aloo.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd veel en erg lekker en bezorging op tijd. We vroegen wel zonder koriander, maar er zat gewoon koriander doorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie kregen we een verkeerde bestelling, maar dat was na één telefoontje binnen 5 minuten opgelost, en na de eerste hap ook vergeten: wat hebben we weer ontzettend lekker gegeten! Echt intens genieten, dit restaurant is zeker een aanrader!! :D

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk !

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vroeg en het eten uitstekend.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was really tasty, but after eating it, I fell sick and had to vomit it all out. I don't know if it was just my health which was bad, or was something wrong with the food.

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer superlekker gegeten! Echt één van de beste bezorgrestaurants van Groningen :D Snel bezorgd, heet, betaalbaar maar vooral erg lekker!!

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg tevreden met kwaliteit, maar nu was de saus wat dun en zat er weinig vlees in. Papadums een beetje slof.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker. Het eten is heerlijk en smaakt vers. Goede variatie op de menukaart. De bezorging duurde wat lang (90 minuten ongeveer), dus dat zou wat beter kunnen. De rest prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak besteld en ik vind het heerlijk!!!

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten komt altijd erg snel en is ook erg lekker. Ik wil mijn bestelling altijd zonder koriander en dat zijn ze nog nooit vergeten. Prijs is wel ietwat hoog met vaste bezorgkosten, vandaar geen 5 sterren.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Snel bezorgd en goed heet, perfect! :)

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ook op een zondag snel en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf afgehaald, we waren zelf iets te vroeg dus we moesten even wachten maar het was het wachten meer dan waard. Echt goede kwaliteit en zeer lekker!

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwan bijna uur te laat! saua van jalfrezi te dun en pittig genoeg, had ook nog blikkie 7 up erbij gekregen dus niet bij zich! in amerika half uur te laat? eten gratis! goed gergelt daar

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig eten en heel warm bezorgd! Uitstekend!

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend, niks mis mee! Bezorging was helaas halfuur later dan op de email-bevestiging stond. Toen ook nog eens de bestelling ontvangen van een andere klant, waardoor het nog langer duurde. Kan gebeuren natuurlijk, maar had toch vrij makkelijk voorkomen kunnen worden (bv bonnetje aan het tasje nieten?)

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten (vooral de samosa's!), en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al geruime tijd bij Namaskar. Het eten is zeer goed en de portie's zijn ruim. De levering is meestal snel met een enkele keer een uitschieter.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besteld. Echt heerlijk gegeten!! En meer dan genoeg. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Site werkte niet, dus geen eten, ondanks bevestigingsmail. Al vaker fout gegaan, maar eten meestal wel lekker.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en perfect.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk eten, op tijd bezorgd!

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke vegetarische schotel. Aanrader.

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is als altijd geweldig.. goed warm ook van temperatuur en zeer smaakvol. helaas was mijn maaltijd dit keer niet vegetarisch maar bevatte ze vlees... ik had veg paneer makhani besteld (dacht ik)

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een half uur gewacht op mijn eten. Bij bellen werden geen goede verwachtingen doorgegeven aangezien ik toen nogmaals en kwartier moest wachten

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Namaskar is simpelweg heerlijk. Kan niet genoeg krijgen van de beef garlic! En zoals altijd was de bezorging uiterst punctueel en het eten nog heerlijk warm.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Aanrader!

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat. Vragen geld voor een plastic tasje, terwijl het een papieren tas is. Ietwat raar. Eten was lekker.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij de Namaskar (indiaans eten). Eten is lekker en genoeg voor de prijs maar de bezorgtijd was vaker 60min of langer ipv de 45 min die zijn aangeven.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snel bezorgd.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. We nemen eigenlijk altijd een 2-persoons menu. Is altijd ruim voldoende. Er blijft meestal een kleine portie over. Butter chicken en naan zijn aanraders.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte prima en werd snel bezorgd

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker!

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Snel bezorgd, heet, ruim voldoende maar vooral superlekker!! Aanrader :D

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt heerlijk eten!

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ze waren de rijst vergeten. Werd nabezorgd maar toen was de rest al verpieterd.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 19.30 maar na een uur en een kwartier was het nog niet bezorgd. Na telefonisch overleg bleek dat het eten net de deur uit ging en nog een kwartier zou duren. Bleek dat het nog 40 min duurde. Al met al bijna twee uur later! De rijst was bovendien niet warm. De andere gerechten waren wel aardig maar we zagen ook geen cashewnoten terug in het gerecht terwijl dat wel op de menukaart stond. Voor ons helaas geen Namaskar meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer zoals altijd, vooral de nan. Snelle bezorging ook en altijd vriendelijk. Enige puntje is dat de website een gratis frisdrank beloofde maar die zat er niet bij.

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten, op tijd, nog prima op temperatuur!

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldig lekker gegeten. Al vaker hier besteld en wij vinden dit het beste indiase restaurant van Groningen.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer een bestelling gedaan....in één woord.....HEERLIJK!!!

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 22-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel vegetarische gerechten. Erg lekker en voor de liefhebbers ook extra pittige varianten.

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was glad vanwege sneeuw en ijzel. Logisch dus dat het eten wat later was, om eerlijk te zijn voelde ik me maandagavond schuldig dat ik die arme bezorger door de sneeuw moest laten ploeteren. Een half uur later dan gepland ging de bel. Een half uurtje later maar, dat viel me alles mee. Daar stond de kok in hoogsteigen persoon. De bezorgers durfden niet te rijden, dus is de kok zelf, lópend, mijn eten komen brengen! Als dát geen service is!! Het eten smaakte daardoor nog lekkerder dan anders. En het was zelfs nog warm. Ik vind het fantastisch en zal zeker nog veel vaker hier bestellen. Maar ik zal even wachten tot de ijzel is opgehouden :)

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eentje die weet hoe je met klanten omgaat, en altijd een goede standaard aanhoud. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk vegetarisch gerecht

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker en goed eten.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en nog goed warm. En meer dan genoeg. Zeker een aanrader. De bezorging was sneller dan vermeld. Een aangename verrassing.

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed! Lekker eten, goed warm en goede porties

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, Goeie service en heerlijke eten

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Alleen jammer van t bezorgkosten ongeacht t bedrag dat je besteld. Voor de rest toppppp

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weliswaar iets meer dan een uur gewacht (op een woensdag en om 16.53 besteld), maar het wachten werd beloond. Heerlijk van smaak, ruim voldoende, en een zeer acceptabele prijs. Voor wat betreft Indiaas eten komt dit restaurant echt bovendrijven.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was gisteravond echt waardeloos heb 2 1/2 uur moeten wachten voor het eten er was!! echt belachelijk lang, zonder dat er contact werd opgenomen dat het langer kan duren. tevens toen wij belde na 1 1/2 uur werd er gezegd dat het er na 10 tot 15 minuten zou zijn, dit werd dus een uur. Kwaliteit eten kon beter vorige keer toen wij besteld hadden was het gewoon goed, en nu redelijk want het eten was niet echt warm en bakjes waren niet zo goed gevuld als de vorige keer. weet niet als ik dan nog een keer ga bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waarschijnlijk door het slechte weer duurde het erg lang en was het eten niet zo warm meer

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en consistent wat smaak enzo betreft. Toppers

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten snel, warm en goed verpakt bezorgd (dus zonder dat alle saus overal zit zoals vaak bij anderen). Zeker goed op smaak. Een van de betere Indiase restaurants in Groningen.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk en alles wordt heel netjes bezorgd. Porties zijn groot. Bezorging is altijd snel! Super! Altijd tevreden.

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke butter chicken gegeten! Meer dan genoeg. Salade erbij was ook heerlijk vers. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schrijf nooit reviews, maar deze zaak verdient het. Enkel lof. Snelle service, wat koud moet zijn is koud, wat warm moet zijn warm. Goede smaken en bereiding. Top!

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, chagrijnige bezorger. Het eten was prima, alleen een naan brood was verbrand, die hebben we laten staan.

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, kom er al jaren nu

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk eten, nog heet bij bezorging, ruim voldoende voor twee: complimenten! :D

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker altijde bestel bij namaskar ,alles is perfect ????????????????

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating